BuSO Sint-Rafaël

logo van Sint-Rafaël

Hoe kan je ons bereiken?

Je kan het secretariaat van de school bellen op het telefoonnummer 09 292 40 89. Jill en Lode zijn bereikbaar op maandag, dinsdag en donderdag vanaf 8 uur tot 12.15 uur en vanaf 13 uur tot 17 uur. Op woensdag kan je bellen tot 12.15 uur en op vrijdag tot 15 uur. Bij afwezigheid kan je een bericht inspreken en nemen we terug contact op.

Contactgegevens
  • BuSO Sint-Rafaël
    Maagdestraat 56, 9000 Gent
  • Tel: 09 292 40 89
  • E-mail: secretariaat@sintrafael.be
  • Facebook
Openbaar vervoer

Neem de uitgang richting centrum aan het station Gent-Sint-Pieters. Neem tram 2 (Zwijnaarde Melle- Leeuw) op perron 20, rechts van het station. Om de 10 min heb je een tram richting Galgenberg. Neem de tram tot aan halte “Galgenberg”, dit is de zesde halte.
Stap verder te voet tot aan de school.

Als je van de tram stapt ga je naar links. Je wandelt het perron af. Steek onmiddellijk na de halte de straat over. Ga naar rechts en wandel ongeveer 100 meter rechtdoor. Sla links de Maagdestraat in. Op de hoek van de Maagdestraat bevindt zich onmiddellijk het secretariaat van de school.

Voor wie met de trein komt is het vragen van hulp aan de treinbegeleider om je naar de juiste tram te brengen een handige hulp. Ze zullen dit meestal met plezier doen.
Begeleiding aanvragen doe je door te bellen naar het nummer: 02 528 28 28.

Met de auto

Je hebt de mogelijkheid om met de auto tot aan de Maagdestraat te rijden. Je kunt betalend parkeren in de buurt. Let misschien wel dat je in een groene of oranje zone kunt parkeren. Zo betaal je minder dan in een rode zone. De kleuren van de zones zijn te zien aan de kleur van de parkeermeters.